skip to Main Content

Workshop werken aan je zelfbeeld

Psychologen Praktijk Lier

Zelfbeeld

In de loop van je leven ontwikkel je een bepaald beeld van jezelf. Dit beeld kan positief of negatief gekleurd zijn. Is jouw zelfbeeld overwegend negatief en hindert het je dagelijks functioneren? Dan is deze driedelige workshop iets voor jou!

Inhoud

Je krijgt zicht op de processen die je negatief zelfbeeld in stand houden.

  1. Ken jezelf: je krijgt zicht op de manier waarop je over jezelf denkt en naar jezelf kijkt en welke processen deze negatieve gedachten in stand houden.
  2. Waardeer jezelf: je buigt de negatieve gedachten over jezelf om en leert ook oog te krijgen voor je mogelijkheden en kwaliteiten.
  3. Actie: Het is ook belangrijk om je gedrag te veranderen. Je gedrag niet meer te laten bepalen door je negatieve zelfbeeld, maar je te durven gedragen zoals hoe je echt wil zijn.

Praktisch

De werkshop bestaat uit 3 sessies van telkens twee uur en wordt in groep gegeven. In drie opeenvolgende sessies krijg je uitleg over het ontstaan van een negatief zelfbeeld en hoe dit in stand wordt gehouden door je manier van denken en doen. Dit gebeurt op een interactieve manier met behulp van een aantal oefeningen. Je krijgt concrete tips en handvaten hoe je je negatieve zelfbeeld kan ombuigen en de persoon kan zijn die je echt wil zijn.

Zet De Eerste Stap

Psychologen Praktijk Lier

Begin vandaag te bouwen aan een kwaliteitsvol leven en maak een eerste afspraak.

Back To Top